Waarom hangtoilet een perfecte optie is voor uw toilet?

 


Hangtoilet is een systeem van toiletten geïnstalleerd in de muur. De pot wordt aan de vloer opgehangen dankzij een steunframe verborgen in de muur. Het frame dat ook de watertank ondersteunt, komt ook achter de muur te staan. Het enige wat je in dit hele systeem ziet is de toiletpot en de spoelplaat die de watertank activeert.

De bruikbaarheid van het aan de muur gehangen toilet

Allereerst is een van de voordelen die u moet weten over de instellingen. U kunt de hoogte van het aan de muur gehangen toilet aanpassen aan uw behoeften. Natuurlijk, als je iemand bent met beperkte mobiliteit, is het aanpassen van de hoogte van de pot een echte troef. Op deze manier kunt u het risico op vallen vermijden en uw comfort verhogen. Ten slotte zijn aan de muur hangende toiletten eenvoudig te installeren en besparen ze ruimte in een kleine badkamer. Naast de bruikbaarheid bespaart het feit dat het geen voet heeft ruimte en vergemakkelijkt het onderhoud. Het is ook erg praktisch als je een kleine ruimte of een kleine badkamer hebt, omdat je kamer er dan groter uitziet. Daarnaast zijn er compacte wandtoiletten die in de garderobe passen en niet veel ruimte innemen.

Het hangende toiletontwerp

Het Hanging toilet geeft een esthetische uitstraling aan uw wasruimte. Het wordt geleverd met ingebouwde tanks, schone vormen en diverse kleuren die een charmante uitstraling aan uw toilet geven. Bovendien is het esthetische deel van dit toilet deels omdat het functionele deel zich in de muur bevindt, zodat het niet zichtbaar is. Alleen de toiletpot en spoelknop zijn zichtbaar en het geeft een zeer moderne uitstraling aan je badkamer. Natuurlijk, dankzij de delicate en luchtige lijnen, is het grootste pluspunt van het aan de muur gehangen toilet het ontwerp. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het opofferen van stabiliteit voor het ontwerp, omdat ze enkele honderden kilo's kunnen weerstaan.

Onderhoud van aan de muur gehangen toiletten

Omdat de kommen boven de grond hangen, zijn ze gemakkelijk schoon te maken. U kunt de vloer zonder problemen en zonder vlekken en stof reinigen die niet worden aangezogen. Meer specifiek heeft het geen moeilijk bereikbare hoekjes en gaatjes waar vuil zich kan ophopen. Veel merken doen hun best om de beste gebruikerservaring te krijgen. Villeroy en Boch wandtoiletten kunnen bijvoorbeeld worden uitgerust met ViFresh-technologie of verbeterde AntiBac, waardoor uw toilet schoon en fris blijft.

Veel merken maken ook wandtoiletten zonder velgen, waardoor er minder ruimte is voor bacteriën om zich op te bouwen. Verborgen cisterne-onderhoud is zelden vereist en als ze eenmaal correct zijn geïnstalleerd, hoeven ze niet te worden gerepareerd. Als er echter onderhoud nodig is, is de opslagtank toegankelijk via de afvoerplaat. Maak je dus geen zorgen dat je een hele muur moet afbreken om het probleem op te lossen.

Bespaar water en lawaai

Tot slot is Hangtoilet erg populair vanwege het ecologische aspect van waterbesparing. Veel verborgen tanks worden geleverd met een instelbaar spoelvolume, zodat u kunt kiezen hoeveel water u wilt gebruiken. Bovendien is het minder luidruchtig dan de meeste installaties omdat het zuinig is op jacht. Shop bij Timeless Floors in Nederland om de beste hangende toiletten en badkameraccessoires te kopen die aan de kwaliteitsnormen kunnen voldoen.

Comments

Popular posts from this blog

De betekenis van Douchemengkraan in een badkamer

De verbazingwekkende feiten om goedkope laminaat en sanitaire tegels te kopen